De Pcard+ Partners

Een goedkopere parking in Brussels Airport

Met bijna 24.8 miljoen reizigers in 2017 is Brussels Airport de grootste luchthaven van België en een van de belangrijkste van Europa.

De voorbije jaren is Brussels Airport uitgegroeid tot een intermodaal platform, dat steunt op de reizigers, de luchtvaartmaatschappijen, de commerciële partners en medewerkers van de luchthaven, alsook op de samenwerking tussen al deze spelers.

Brussels Airport stelt het milieu centraal in zijn strategie. Er wordt geen enkele beslissing genomen zonder voorafgaande analyse van het milieu-effect.

Carwash fleetwash

Fleet-Wash is het eerste onafhankelijke netwerk van carwash-centra in België, met meer dan honderd vestigingen verspreid over het hele land. Ons concept is eenvoudig, ons doel is om uw auto efficiënt schoon te maken en elke betaling te vergemakkelijken.

Reis door het hele MIVB-netwerk

Gedaan met verschillende ticketjes te gebruiken voor uw parking en de ritten met het openbaar vervoer in Brussel. Met de Pcard+ kunt u ook de bus, tram en metro-ritten van het MIVB-netwerk betalen.

Goedkoop parkeren tijdens een film in de UGC

Dankzij de Pcard profiteert u van een voordeeltarief terwijl u van uw film geniet op het grote scherm: 3 euro voor 3 uur parkeren. Gebruik uw besparing voor een ijsje of een XXL popcorn-emmer tijdens de pauze.