De voordelen van de Pcard+

Korting op uw parkeertransacties met uw Pcard+

Met de Pcard+ geniet u automatisch van de beste tarieven, zoals kortingen tot 30% of forfaits voor de hele avond in de deelnemende parkeergarages. Met de Pcard+ krijgt u tevens de eerste 30 minuten gratis in Parkings P1, P2 en P3 in Brussels Airport (max. 1x /dag).

Kortom, de Pcard+ dat is:

  • ACTIE: -25% OP UW PARKING TRANSACTIES tot en met 30/11/2020 Op Brussels Airport: enkel geldig in P1 Front, P2 Economy, P3 Holliday en Fast Zones. Parkings die niet deelnemen: Elsene Shopping (Brussel), Ninia (Ninove) en Oudaen (Antwerpen).
  • Avondtarief vanaf 19u (min. 1,5€ - max. 4.5€)*
  • Speciaal filmtarief (min. 2.25€ - max. 3€)*
  • 30 min. gratis in parkings P1, P2, P3 in Brussels Airport*
  • - 25% in het carwashnetwerk van Interparking tot en met 30/11/2020
  • Exclusieve aanbiedingen via de maandelijkse newsletter
  • En nog andere kortingen…
* Zie voorwaarden in de beschrijving van de parkings

Optie: Koppel uw nummerplaat aan uw Pcard+

Voortaan hoeft u in de meeste van onze parkings uw Pcard+ niet meer te tonen of een ticket te nemen: u komt binnen en vertrekt zonder enig contact. De duur van uw parkeersessie wordt onmiddellijk geregistreerd op uw rekening dankzij uw Pcard+.

Hoe Koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+?
Hou uw Pcard+ bij de hand, bezoek onze pagina en volg de procedure : in enkele klikken, koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+. De activering gebeurt meteen. U vindt e rook de volledige, bijgewerkte lijst van parkings die met deze technologie zijn uitgerust.

Een voordelig avondtarief met de Pcard+

Met de Pcard+, een praktische kaart met talloze voordelen, geniet u in de meeste van onze parkings van voorkeurtarieven als u er 's avonds parkeert. Zo betaalt u, afhankelijk van de stad, tussen 2,25 euro tot maximum 6 euro, ongeacht of uw wagen er drie uur of een groot stuk van de nacht blijft staan. U kan dus met een gerust gemoed genieten van uw avondje uit, of u nu een romantisch etentje, een bioscoopbezoek of een feestje tot in de vroege uurtjes heeft gepland. U hoeft niet om de vijf minuten op de klok te kijken: u betaalt een vaste, hoogst voordelige prijs.

Brussels Airport: uw eerste 30 minuten gratis met de Pcard+

Reisplannen vanuit Brussels Airport? Met de Pcard+ geniet u ook van exclusieve tarieven in Brussels Airport: 30 minuten gratis in parkings P1, P2 en P3 en een korting van 10% telkens als u er langer dan 24 uur parkeert. En dan zijn er uiteraard nog de talrijke andere voordelen in 70 parkings in België.

UGC: Cheap parking during your film

U houdt van een Amerikaanse blockbuster of verkiest een auteursfilm? U gaat naar de bioscoop met het hele gezin of met z’n tweetjes? Dankzij de Pcard bent u in elk geval zeker van een voordelig tarief terwijl u van uw film op het grote scherm geniet: 3 euro voor 3 uur parkeertijd. Een mooie besparing die u tijdens de pauze kunt investeren in een ijsje of een XXL emmer popcorn.

U kunt er heel eenvoudig van profiteren: ga met uw Pcard+ naar de Interparking terminal aan het onthaal van de bioscoop en valideer er uw kaartje dat recht geeft op 3 uur parkeren voor slechts 3 euro. 

Welke zjin de deelnemende bioscopen?

  • Antwerpen: UGC Antwerpen (parkings De Keyser en Roosevelt) 
  • Brussel: UGC De Brouckère (parkings De Brouckère, 58, Munt en Alhambra) en UGC Guldenvlies (parkings Guldenvlies, Twee Poorten en Entre Deux Portes)
  • Namen: Cinema Eldorado (Parking Beffroi)